ÇEDES Projesi Muş Hayvanat Bahçesi Gezisi

ÇEDES Projesi Kapsamında Gezi Programı Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde yürütülen “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuz ve Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz gezi programında Muş Hayvanat Bahçesi' ne gezi düzenledik.  Gezi öncesinde hayvanları korumak için neler yapmamız gerektiği, hayvanların bizim için önemi ve yararları ile ilgili bilgiler verildi.Dünyanın farklı yerlerinden gelen hayvanların yaşam alanlarını gözlemleyip hayvanlar hakkında bilgi edindiler.

Öğrencilerimizin eğlenirken öğrendiği, aynı zamanda değerler eğitimi noktasında farkındalık kazandığı bir gezi gerçekleştirmiş olduk. Gezi Programının gerçekleşmesini sağlayan okul müdürümüz Süphi SÖNMEZ' e, ÇEDES Projesi Okul Sorumlusu  öğretmenimiz Hakan AKIN' a, Sınıf Öğretmeniz Zahide AKDEMİR KİRACI' ya ve Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü' ne teşekkür ederiz.

04.11.2023 123

04-11-202304-11-202304-11-202304-11-2023